Thursday, April 2, 2009

9 Nights in Bangkok (Location: Bangkok, Thailand)

This is a summary of the days I spent in Bangkok before continuing to Myanmar... Did not intend to stay this long as I have been to Bangkok already twice but somehow I actually learned to know the city properly only now - and found some interesting activities for every day...

Kaupunki on tosiaan sen verran tuttu aiemmilta visiiteilta etta en jaksa kirjoittaa mitaan kovin yksityiskohtaista tarinaa nailta paivilta. Tuli otettua aika rennosti ilman suurempaa kiiretta - aiemmin on aina pitanyt mahduttaa aivan liian monta nahtavyytta yhteen paivaan kun aikaa on kokonaisuudessaan ollut ehka pari-kolme paivaa!

Kavin tsekkaamassa vanhat suosikkini Grand Palaces ja Wat Arunin jo toiseen kertaan mutta sen lisaksi loysin uusia kiinnostavia paikkoja kuten esim. Vimanmek Mansion, Wat Pho, Jim Thompson House ja Lumphini Park. Ja lukuisia kiinnostavia temppeleita... Parin Khao San Road-yon jalkeen siirryin Siam Squaren laheisyyteen joka osoittautui hyvaksi vedoksi. Hyvat liikenneyhteydet kaikkialle ja enemman paikallista elamanmenoa. Vaihdoin hotellia siellakin kertaalleen kun muuten miellyttava Wendy Guest House osoittautui liian meluisaksi.

Tuntuu silta etta Bangkokista pitaa sita enemman mita paremmin kaupungin tuntee - varsinkin kun osaa valttaa pahimmat vedatykset ja tietaa miten liikenneyhteydet toimivat. Ruokailu meni aika pitkalti katukeittiolinjalla - Bangkokissa kun on ehdottomasti Kaakkois-Aasian paras tarjonta silla osastolla!

Yksi pakollisista ohjelmanumeroista oli Myanmarin viisumin hakeminen - se sujui yllattavan kivuttomasti tayttamalla muutama epamaarainen lomake ja odottamalla kolme arkipaivaa. Kysymykset olivat tosin hieman kummallisia (esim. isan nimi!)

No comments:

Post a Comment